Sau
biografia CS CS actor premi CS  millor cançó en català de l'any aniversari  CS llibre de visites CS
enllaços altres webs
 
 

16è. Aniversari en record a Carles Sabater.
LLANÇÀ, DIUMENGE 15 FEBRER 2015

La trobada comenšarÓ a les 12 del migdia, a la plaša del cementiri del Port de LlanšÓ, on es farÓ una ofrena floral a la tomba d'en Carles, i tot seguit es visitarÓ la plaša que porta el seu nom.

A 2/4 de 2 del migdia tindrÓ lloc un dinar de germanor a l'hotel Gri-Mar. TambÚ es farÓ un recordatori commemoratiu d'aquest 16Ŕ aniversari amb una fotografia d'en Carles.

A les 5 de la tarda, la jornada es completarÓ amb la projecciˇ de l'obra de teatre "El knack" a la Casa de Cultura de LlanšÓ (entrada gratu´ta). En Carles va interpretar el paper de Tolen, al costat dels actors Camilo RodrÝguez, MercŔ Pons i Pere Ponce, en aquesta obra dirigida per Ricard Reguant i estrenada a finals del 1988. El text original, de l'autora anglesa Ann Jellicoe, va ser tradu´t per Terenci Moix.

+info: Clam Sau

 
 

15è. Aniversari en record a Carles Sabater.
LLANÇÀ, DIUMENGE 16 FEBRER 2014

 
 

14è. Aniversari en record a Carles Sabater.
LLANÇÀ, DIUMENGE 10 FEBRER 2013

Aquest diumenge 10 de febrer el Clam Sau realitzarà a Llançà la troabda anual per recordar Carles Sabater. La concentració serà a les 12 del migdia a la plaça del cementiri vell de Llançà a les 12 del migdia. Un cop allà el CLAM com a col·lectiu farà una ofrena floral i després visitarà la plaça que duu el nom de Carles Sabater. Seguidament es farà un dinar de germanor a l'Hotel Grimar. 

A les 5 de la tarda a a la Casa de Cultura hi haurà el concert de Nort, un grup creat per Jordi Riera (vocalista) i Isaak Aguilà (guitarrista), que neix el desembre de 2010. A Llançà oferiran un concert tribut a Sau i, a més, interpretaran alguns temes propis. El preu entrada és de 5 euros.

 
 

13è. Aniversari en record a Carles Sabater.
LLANÇÀ, DIUMENGE 12 FEBRER 2012

El diumenge 12 de febrer farem la trobada en record del nostre estimat Carles Sabater a Llançà, l'any que es cumpleixen tretze anys de la seva pèrdua

A les 12 del migdia  >> Ofrena floral en el cementiri vell i visita de la plaça Carles Sabater.

A 2/4 de 2 del migdia >> Dinar de germanor a l’Hotel Grimar

A 2/4 de 5 de la tarda  >> Projecció del musical TOTS DOS, que en Carles va protagonitzar al costat d'Àngels Gonyalons el 1993. Entrada gratuïta. ..... + info: Clam Sau

á

La coreògrafa Coco Comín ha anunciat que Carles Sabater tindrà una vitrina al Museu del Rock de Barcelona.

Vídeo: tramuntana.tv

 
 

12è. Aniversari en record a Carles Sabater.
LLANÇÀ, DIUMENGE 13 FEBRER 2011

A les 12 del migdia  >> Ofrena floral en el cementiri vell i visita de la plaça Carles Sabater.

A 2/4 de 2 del migdia >> Dinar de germanor a l’Hotel Grimar

A les 5 de la tarda  >> Concert a la Casa de Cultura de LA NOVA TRINCA. El concert es dividirà en tres parts: en la primera part, cantaran temes de La Trinca; en la segona, algunes de les cançons preferides d'en Carles, i per acabar interpretaràn diverses cançons de Sau..... + info: Clam Sau

Vídeo: tramuntana.tv

 
 
 

11è. Aniversari en record a Carles Sabater.

LLANÇÀ, DIUMENGE 14 FEBRER 2010

Els cantants Ismael Colomer i Gerard Sesé actuaran el diumenge 14 de febrer en la trobada anual que el Clam Sau organitza a Llançà en record de Carles Sabater. El 13 de febrer es compliran onze anys de la mort del cantant de Sau, i l'endemà començaran els actes d'homenatge a Llançà amb una ofrena floral. La convocatòria és a les dotze del migdia a la plaça del cementiri vell. Tot seguit els participants visitaran la plaça que porta el nom de Carles Sabater, i a dos quarts de dues tindrà lloc un dinar de germanor a l'hotel Grimar, per al qual cal inscriure's abans del 5 de febrer.

A les cinc de la tarda començarà el concert a la Casa de Cultura, amb Gerard Sesé, que cantarà els temes del seu primer disc, Sota la dutxa (Picap, 2009) i algunes versions de Sau, i el cantautor camprodoní Ismael Colomer, que estrenarà la cançó El temps no passa, una composició amb lletra de Josep Sabater, germà d'en Carles, inclosa en el nou projecte de Colomer, Cançons de la lluna. Abans d'aquestes actuacions, el fotògraf Martí E. Berenguer hi presentarà el seu llibre Sau vist (Editorial Escua, 2009), que recull en imatges la història del grup.

Vídeo: tramuntana.tv

 

 

 
 

10a. Trobada en record a Carles Sabater.

Miquel Abras cantarà a Llançà en l'homenatge a Carles Sabater i també es presentarà la cançó escrita per en Josep Sabater “Tren de matinada”.

Aquest any es commemoren els deu anys de la mort d'en Carles, concretament el 13 de febrer. Com sempre el Clam Sau organitza la trobada que consisteix amb la ofrena floral, el dinar de germanor i una actuació musical.

LLANÇÀ, DIUMENGE 15 FEBRER 2009

A les 12 del migdia trobada a la plaça del cementiri del Port de Llançà, ofrena floral i visita a la plaça Carles Sabater.

A 2/4 de 2 hi haurà un dinar de germanor a l'Hotel Grimar.

A les 5 de la tarda actuació del cantant bisbalenc Miquel Abras que oferirà un concert acústic a la Casa de Cultura de Llançà. Com a cloenda, es presentarà la cançò "Tren de matinada" amb lletra de Josep Sabater (germà d'en Carles) i música de Jordi Rubau, interpretada per aquest músic. empordanès.

Vídeo: tramuntana.tv

 
 
 
 

9a. Trobada en record a Carles Sabater.

LLANÇÀ, DIUMENGE 10 FEBRER 2008

Trobada a la plaça del cementiri del Port de Llançà. Ofrena floral i visita a la plaça Carles Sabater.

Dinar de germanor.

Enguany, a banda de l'ofrena floral i el dinar de germanor, comptarem amb l'actuació de les Corals Clau d'Estel i Clau de Lluna de l'Escola G.E.M. de Mataró, que interpretaran algunes de les cançons més representatives de Sau. El concert tindrà lloc a les 5 de la tarda a la Casa de Cultura i l'entrada serà lliure.

Vídeo: tramuntana.tv

 
 
 

8a. Trobada en record a Carles Sabater.

LLANÇÀ, DIUMENGE 11 FEBRER 2007

Trobada a la plaça del cementiri del Port de Llançà. Ofrena floral i visita a la plaça Carles Sabater.

Dinar de germanor.

A banda de l'ofrena floral i el dinar, es farà una presentació literària a càrrec de Jordi Folck. L'escriptor presentarà el seu llibre "Trucades des del cel, en el que apareixen referències a Carles Sabater... més informació: www.clamsau.net

 
 
 

7a. Trobada en record a Carles Sabater.

LLANÇÀ, DIUMENGE 12 FEBRER 2006

12 del migdia >> Trobada a la plaça del cementiri del Port de Llançà. Ofrena floral i visita a la plaça Carles Sabater.

2/4 de 2 >> Dinar de germanor a l’Hotel Grimar

2/4 de 6 de la tarda >> Casa de Cultura (Plaça Major): “Envia’m un àngel” .... muntatge de música i dansa que recordarà la figura de en Carles ..... “El nas vermell” .... espectacle infantil en el que en Carles hi va posar la veu en off.... i l'actuació de Manu Guix acompanyat de Toni Pagès i Jordi Franco.

 
 
 

6a. Trobada en record a Carles Sabater.

EL diumenge 13 de febrer de 2005, pel mati es va fer la tradicional ofrena floral i visita a la plaça Carles Sabater.

I a la tarda, a la Casa de Cultura, es va oferir l'espectacle "Passeig musical amb en Carles" a càrrec de la companyia Bambolina Teatre i el grup musical Pren-te una copa.

L'espectacle s'obria camí enmig de cançons, poemes i paraules, de records i sentiments, que tots nosaltres guardem dins i que per uns instants els vam deixar respirar lliurament. Vam caminar de bracet amb en Carles, tot recordant les seves diferents cares artístiques, amb l'ajuda de la "màgia" de les ones radiofòniques. "...i és que un record que venç el temps, mai no és perdut."

 
 
 

 

 
 

5è aniversari.

Diumenge 15 de febrer de 2004, coincidint amb el cinquè aniversari es va voler donar un toc especial a la jornada. És per això que, a banda de l'ofrena floral i la visita a la plaça Carles Sabater, va organitzar un concert a la Casa de Cultura amb grup "Inèdits", que ens van oferir un concert en el que les cançons de Sau van ser les protagonistes.

 
 
 

 
Llançà febrer 2004
 

4r aniversari.

Diumenge 16 de febrer de 2003, ens vam tornar a trobar a Llançà per fer l'ofrena floral i visitar la plaça Carles Sabater. Tot seguit es va fer el dinar de germanor. Durant el dia un equip del programa ôNo n'hi ha prouö de Televisió de Catalunya va fer un reportatge de la jornada.

 
 
 

 
Llançà febrer 2003
 

3è aniversari.

Diumenge 10 de febrer de 2002, igual com en anteriors edicions, ens vam trobar a la plaça del cementiri vell de Llançà per fer l'ofrena floral. Després vam anar a visitar la plaça Carles Sabater i a dinar.

 
 
 

 
Llançà febrer 2002
 

 

2on aniversari.

Diumenge 11 de febrer de 2001, el Clam va organitzar un autocar que va fer parada a diferents punts del territori català. Un cop a Llançà va fer una ofrena floral i vam visitar la plaça Carles Sabater. Per primer cop, es va fer un dinar de germanor.

 
 
 

 

 
Llançà febrer 2001
 

1r. aniversari

Diumenge 13 de febrer de 2000, coincidint amb el primer aniversari de la desaparició del nostre estimat Carles vam ser moltes les persones que es trobaren a Llançà per recordar-lo.

El Clam, va organitzar un autocar des de Barcelona. Un cop a Llançà es va fer una ofrena floral i una visita a la cala on es van llençar part de les cendres d'en Carles. També es va fer l' entrega d' un llibre a la família, amb dedicatòries que la gent havia enviat al Clam.

Quinze dies més tard, s' inaugurà la Plaça Carles Sabater, que el poble de Llançà va dedicar al music i actor.
 
 
 

   

Llançà febrer 2000
 
 

Clam Sau (www.clamsau.net), organitza cada mes de febrer, des de l'any 2000, una trobada a Llançà en record a Carles Sabater. El Clam és un club d'amics que els hi agrada “Sau”, comparteixen plegats tot allò relacionat amb el grup i mantenen viu el seu record.

 
 
                       
 
Sau
biografia CS CS actor premi CS  millor cançó en català de l'any aniversari  CS llibre de visites CS
enllaços altres webs
disseny i manteniment: dissenyweb.net